Studex System75™

Studex® System75™ Füllyukasztó Rendszer

A Studex® System75TM a legmagasabb higiéniai és sterilitási elvárásokat ötvözi az egyszerű és biztonságos használattal. Ezzel a készülékkel lehetőség nyílik gyengéden és profi módon kilyukasztani az ügyfél fülét a ragyogó hipoallergén fülbevalóval.


A füllyukasztás folyamata alig észrevehető.

Készülékeink és fülbevalóink megfelelnek illetve meg is haladják az Európai Unió előírásait, valamint az FDA (U.S. Food & Drug Administration) szabályait.

Teljesen higiénikus és steril.


A csomagolásnak köszönhetően a steril, egyenként kapszulába csomagolt fülbevalókat azok közvetlen megérintése nélkül lehet a készülékbe helyezni, ez lehetővé teszi, hogy a füllyukasztás minden szempontból a leghigiénikusabb legyen.

A füllyukasztó készülék ennek köszönhetően nem érintkezik a füllel csak a steril fülbevaló.


A Studex System 75 tökéletesen illeszkedik a kézbe, ami biztonságos érzést nyújt használat közben, ez garantálja a biztos és pontos lyukasztást.


Szabadalmaztatott Design

Ez a precíz készülék gyengéden hatol át a fülön. A vékony fülbevaló szárnak és készülék lyukasztási technikájának köszönhetően, alkalmazása alig észrevehető, halk és gyors. System75™ Kezdőkészlet

7500-9100

– 2db Króm Füllyukasztó készülék
– 3 pár Gyakorló fülbevaló
– Jelölőtoll
– Fertőtlenítő lapocska
– 2 db Utókezelő


7596-7151

– 2db Króm Füllyukasztó készülék
– Jelölőtoll
– Gyakorló fülbevaló
– Fertőtlenítő lapocska


7596-8123

– 1db Króm Füllyukasztó készülék
– Jelölőtoll
– Gyakorló fülbevaló


System75™ Display

EU-7518-PEG-W

Studex System 75 “Peggy” bemutató tábla18 db fülbevaló mintával

A mágneses átlátszó akril mintafülbevaló tartó lapocskák könnyen kiemelhetők a bemutató tábláról, és így a fülhöz illesztve megtekinthető a fülbevaló a fülben még a füllyukasztás előtt. Csodás módja, hogy “felpróbáld” a fülbevalókat!

Teljesen új élményt nyújt a vásárlók számára!


EU-7512-ENG-W

Studex System 75 bemutató tábla

12db minta fülbevalóval – a mintafülbevalókat mindig ki kell hozzá választani. A mintafülbevalók csak darabban rendelhetők és kizárólag a bemutató tábla vásárlásakor.


EU-7524-ENG-W

Studex System 75 bemutató tábla

24db minta fülbevalóval – a mintafülbevalókat mindig ki kell hozzá választani. A mintafülbevalók csak darabban rendelhetők és kizárólag a bemutató tábla vásárlásakor.


System75™ Katalógus