A Studex®

Studex® Füllyukasztó Rendszerek

Studex® System75TM és a Studex® Universal profi füllyukasztó készülékek, melyek használata roppant könnyű és gyors. Különböző módon működnek és különböző fülbevalók belövésére alkalmasak. Az itt található információ segítségedre lesz a számodra legmegfelelőbb füllyukasztó készülék kiválasztásában.


Studex® System75TM modern, könnyen használható, gyakorlatilag hangmentes füllyukasztó rendszer, mely egy steril, eldobható kapszulával működik. Ezzel a készülékkel a füllyukasztás alig észrevehető, mivel a fülön nagyon gyengéden hatol át. Ez a rendszer mind higiénia, mind sterilitás szempontjából a maximumot nyújtja. A füllyukasztás még sosem volt ennyire egyszerű, könnyed és biztonságos.

A  Studex® Universal egy megbízható, klasszikusnak mondható, rugós füllyukasztó rendszer, amely adapterek segítségével képes a különböző méretű fülbevalókat a fülbe helyezni. A rendszer a készülékben található rugó miatt rendkívül gyorsan végzi el a füllyukasztást.


A gyártóról

A Studex®  világhírű füllyukasztó márka. A professzionális és precíz készülékek, belőhető fülbevalók és utókezelési termékek nemzetközi vezető gyártójaként, csúcsminőségű, könnyen használható termékeket kínálunk partnereinknek, például ékszerészek, szépségszalonok, gyógyszertárak, és egyéb üzletek számára. Alapjaiban véve forradalmasítottuk a füllyukasztást: Vásárlóid részére most már gyors és biztos füllyukasztást biztosíthatsz a gyönyörű, hipoallergén fülbevalókkal. A Studex System 75-tel pedig észre sem fogják venni az egészet. A füllyukasztás még sosem volt ilyen könnyű, gyengéd és biztonságos.


Már több mint 40 éve a Studex® márka igyekszik bebizonyítani világszerte, hogy a füllyukasztás megbízható és biztonságos is egyben. Termékeink pedig nem kis múlttal rendelkeznek: a Studex készülékeket több millió alkalommal használták már a világon füllyukasztásra.

 

 

Központunk, a Studex Inc., Los Angelesben, Kalifornia államban, az Egyesült Államokban található. Mérnökeink és tervezőink a legújabb technológiát használják, hogy vásárlóink számára a legutolsó trendnek megfelelő csúcsminőségű termékeket állítsanak elő. Sikereink alapjai ebben rejlenek. Az összes füllyukasztó rendszerünk és fülbevalónk az USA-ban található legkorszerűbb létesítményükben készül, mint azt a termékeinken olvasható “Made in U.S.A.” felirat is hirdeti.


A gyártás befejeztével minden Studex készülék és fülbevaló szigorú minőség ellenőrzésen megy át, hogy a piacra kerülő termékeink a legbiztonságosabbak és legszebbek is legyenek. Munkatársaink és termékeink is szigorú egészségügyi és biztonsági elvárásoknak kell, hogy megfeleljenek. Ennek eredményeként, minden Studex sterilizált füllyukasztó és fülbevaló megfelel vagy meg is haladja az Európai Unió előírásai, illetve az FDA (U.S. Food & Drug Administration) szabályait.

 

Biztonságos és gyengéd hozzáállásunk a környezetünkön is meglátszik.

Olyan gyártási folyamatokhoz igazodunk, mellyel csökkenthetjük az üvegházhatású gázok kibocsátását. Részlegeinken minden munkatársunk számára fontos az energia megtakarítás, a nyersanyagok megőrzése és az újrahasznosítás. Hogy termékeink ne csak az emberek, de azok környezetére se legyen káros hatással, innovatív és hatékony termelési és csomagolási technológiákba fektetünk be.


Termékeinket az USA-ból a világon szerte mindenfelé szállítják. 6 kontinensen, több mint 70 országban jeleskedhet a Studex leányvállalatokkal és exkluzív partnerekkel. Az ausztriai Koblach-ból irányítjuk az Európában található üzleteinket. Az európai leányvállalatok az európai és nemzetközi csapataink részét képezik. A helyi ékszer kereslet szakértőiként, ők a felelősek a marketing és az értékesítési feladatok ellátásában az adott országban, és az európai központunkon keresztül értékes ötletekkel és a keresett termékekről információval látják el a nemzeti központot.


Füllyukasztás Gyerekeknek

Füllyukasztás 12 lépésben

A Studex System75-el való füllyukasztás egyszerű, biztonságos és teljesen higénikus. A következő 12 lépésből álló tájékoztató bemutatja, hogy mire számítson, ha az Ön, vagy gyermeke fülét egy Studex partnernél lyukasztatja a Studex System75-el.


1

A fülcimpa megtisztításra kerül egy alkoholos vattapamaccsal. Várjon 30 másodpercet, hogy az alkohol megszáradjon.


 


2

Jelölő tollat használunk, hogy megjelöljük a lyuk pontos helyét.


 


3

Nézzen tükörbe , hogy meggyőződjön, hogy a jelölés pontos. Ezután a jelölést letisztítjuk annyira, hogy halványan látszódjon.


 


4

Eztán kerül kinyitásra a buborékos csomagolás anélkül, hogy eltávolítanánk belőle a fülbevalót és a rögzítő részt tartalmazó kapszulát, ezáltal biztosítva a sterilitást.


 


5

kapszulát behelyezzük a fülbelövő eszközbe, anélkül, hogy hozzá érnénk.


 


6

Ha a kapszulát megfelelően rögzítettük, akkor leemeljük róla a buborékos csomagolást. A fülbevalóval és a kapoccsal nem érintkezünk.


 


7

A fülbelövő eszközt egyvonalba helyezzük a fülcimpán megjelölt ponttal.


 


8

Eztán a fül óvatosan lyukasztásra-, a kapocs pedig a meghatározott pozícióba kerül, ezzel biztosítva a fülcimpa és a kapocs közti megfelelő távolságot-


 


9

Ekkor a fülbelövő eszközt egy óvatos, lefelé irányuló mozdulattal leválasztjuk a fülről.


 


10

Az üres kapszulát a buborékos csomagolás segítségével távolítjuk el.


 


11

A kapszulát eztán eltávolítjuk és eldobjuk. Így teljesen steril marad a füllyukasztás folyamata.


 


12

Végül egy utókezelő oldatot alkalmazunk a fülcimpa első és hátsó részén, majd szakértőink további tanácsokkal látják el Önt a további teendőkkel kapcsolatban.